dimecres, 11 de maig del 2011

Benvinguts a PDR.cat

Lluitant per la vida a pagès,
reivindicant el futur de la terra,
sense oblidar el passat...el perquè de pdr.CAT?

PDR.cat vol ser un punt i a part en les polítiques de defensa de l'activitat agrària i la vida a pagès.
Un punt i a part en l'intent de fer desaparèixer els pagesos del nostre territori, especulant amb els preus, la gent i els sentiments.
Serem un punt d'arrelament per la llavor que simbolitza la gestació d'una nova política de protecció de la pagesia i de la vida de poble.

que volem?

Ens vam presentar a les passades eleccions catalanes del 28-N per lluitar per un món rural millor. I volem continuar a les properes municipals del 22 de Maig.
Si protegim la pagesia, protegim el paisatge i per tant casa nostra.
Ni que ens votessin tots els pagesos, en faríem prou per aconseguir una cadira al Parlament, per tant necessitem  la complicitat dels catalans i catalanes per donar suport a un sector que suporta els pilars de la societat, l'entorn i l'alimentació.


Antecedents

Les persones vinculades al sector agrari estem massa familiaritzats a conviure amb lleis que defensen els animals, com la del Benestar Animal, lleis sobre el Medi Ambient per protegir el territori que ens envolta, lleis per protegir el consumidor amb la Seguretat Alimentaria, però no n’hi ha cap que protegeixi l’activitat agrària.

Qui som?

Som una agrupació d'agricultors, ramaders i persones sensibilitzades amb el sector de la pagesia, que ens uneix la lluita per la terra, per qui la treballa, pels seus fruits, per defensar els seus drets i per lluitar per l’elaboració de lleis que protegeixin l’activitat dels nostres pagesos.

OBJECTIUS

Volem lluitar per dignificar aquest sector, fer-lo més respectat, que es guanyi la vida i d’aquesta manera, aixecar l’orgull dels pagesos.
Volem lluitar pel respecte al territori, vetllat pels pagesos i gaudit per la societat.
Volem ser la veu del 1.7% de la població catalana, una minoria que massa sovint és tractada com a ciutadans  de tercera.
Volem engrescar el votant que té ganes de creure una altra vegada amb els principis de la política. Votar per un grup de gent que creu en uns ideals i que fan aquest pas per defensar els drets d’una part de la societat cada vegada més marginada.

1 comentari:

  1. Hola:

    El meu pare és pagès i li ha agradat molt el vostre escrit al blog.
    Creiem que és molt important que es defensi la terra i els drets dels qui la treballem. Som els pilars de la societat.
    Moltes gràcies

    ResponElimina