Els actes de PDR.cat

 
Acte Final de Campanya CUP Girona+PDR.cat

Divendres 20 de Maig:Escola Eiximenis

21h. Sopar: Amanides, mandonguilles amb sèpia, postres, pa, vi, aigua (12 euros). Reserves a girona@cup.cat
22h. Acte polític i projeccions audiovisuals
22:30h. Actuació del cantautor Feliu Ventura. (Hi haurà servei de barra) 

La CUP de Girona fa 9 anys que treballa intensament per transformar d'arrel la nostra ciutat i convertir-la en un espai de convivència democràtic, just, inclusiu, sostenible i que esdevingui un motor de l'independentisme que porti a l'alliberament nacional i nacional del nostre poble. Després de tots aquests anys de feina, i per primera vegada, la CUP (amb el suport de Reagrupament i dels Pagesos per la Dignitat Rural Catalana) té una oportunitat seriosa d'obtenir representació a l'Ajuntament de Girona a les eleccions municipals del proper 22 de maig.

 És per aquest motiu, per homenatjar tota la feina feta amb entitats, persones, barris i moviments socials en el transcurs d'aquest temps, per explicar una vegada més el nostre programa polític com a alternativa necessària que som i per demostrar que som una candidatura oberta, que aglutina i amb capacitat de mobilització que hem convocat un gran acte final de campanya pel proper divendres 20 de maig al qual ens agradaria convidar-vos.

Creiem que, com deia Vicent Andrés Estellés és necessari mostrar-nos "units, alegres i combatius" i per això us demanem que feu un esforç i us animeu a participar d'aquest acte final de campanya  del proper divendres 20 de maig a l'Escola Eiximenis de la ciutat de Girona que començarà a les 7 de la tarda i acabarà als volts de la mitjanit. L'acte inclourà jocs infantils, un sopar (12 euros), parlaments polítics, projeccions de vídeos i l'actuació del cantautor de Xàtiva Feliu Ventura (Hi haurà servei de barra).Tots aquells que volgueu fer una reserva pel sopar heu d'enviar un correu a girona@cup.cat


LLAURADA POPULAR: RERULARITZANT L’ESPAI AGRARI A DOMENY
 

Dissabte 14 de maig  del 2011 a les 12h al cantó de la Nestlé.


La CUP i el PDR.CAT convoquen a la ciutadania aquest dissabte 14 de maig a Domeny per fer una acció reivindicativa en favor de la pagesia, l’agricultura i en contra de l'especulació immobiliària.

Tenim uns polítics que tracten les nostres comarques amb tiralínies com la mateixa divisió del continent Africà. Decideixen on han d’anar les cases, els polígons i les infraestructures que els hi aporten diners, deixant en un segon terme tot aquells camps i terres, les quals son la verdadera riquesa de Girona.

Quan es prenen actuacions d’aquesta mena, pensant amb la butxaca i no amb el cervell, provoca situacions tan divertides com les del polígon industrial de Calonge on volen doblar-ne la superfície tot i que no venen res, mentrestant els pagesos replanten les parcel·les amb oliveres i blat.

Per això a Domeny, amb una administració gironina que sempre es queixa que a Girona ja no queda res per urbanitzar, volem retornar al nostre medi l’espai que es mereix: una terra amb un ús racional dels recursos.

Si al Cap de Creus poden reciclar rajols del Club Med en pro d’un Parc Natural, avui, a Girona, volem fer un petit però gran pas enrere.


Divendres 26 de Novembre a les 12h al Cul de la Lleona de Girona l'acte final de PDR.cat

Si hi ha esquelles, hi ha bestiar, hi ha ramaders, hi ha persones que lluiten pel territori, i els demés en podem gaudir.

12:00h Demanarem al Cul de la Lleona que les esquelles 
         siguin patrimoni sonor català
12:15h  Ramat musical
12:30h  Esquellada sonora
13:00h  Pa amb tomàquet i vi de l’Empordà

Divendres 19 de Novembre a les 20h al Restaurant l’Arada d’ Ultramort.
Com ja sabeu PDR.cat té la seu social a una granja d’ Ultramort susceptible a ser enderrocada.
No podia ser d’una altra manera que un dels actes dels Pagesos per la Dignitat es fes en aquesta localitat que té el curiós currículum de tenir més granges pendents d’enderrocar per habitant de tot Catalunya. Ho farem com no, al Restaurant l’Arada.

20:00h Presentació del vídeo promocional de PDR.cat “Donem la cara”
20:15h És l’enderrocament la via per solucionar els conflictes amb les explotacions ramaderes?
20:30h Exposició en públic del programa electoral de PDR.cat a la recerca de noves propostes.
21:00h Sopar ofert per PDR.cat (preguem confirmació)


Dissabte 13 de Novembre a les 12h al Parc de Fontajau de Girona.

11:30h Donar a conèixer PDR.cat al mercat de Girona
12:00h La Gala de Campdevànol, una de les danses  més antigues de tot Catalunya on es representa la lliberització del poble de pagès a l'època medieval en front del dret de cuixa del Sr. Feudal ( la primera vegada que es porta a la capital gironina, tot i que ja havia sortit de Catalunya)
12:30 Tallers per aprendre a fer castells
13:00 Música i un bon dinar amb pa amb tomàquet i embotits i vi de l'Empordà.


Dissabte 6 de Novembre a les 12h al Mercat del Lleó de Girona.

11:30h Presentació en públic dels Pagesos per la Dignitat Rural Catalana